Parfumerie online | De grootste online parfumerie van België

Bent u op zoek naar een parfumerie waar u online al uw favoriete geuren kunt bestellen? Laat u dan verrassen door het ruime aanbod én de ongelofelijk lage prijzen van Nobren Parfum. U kunt bij ons eenvoudig en snel online bestellen.

Geïnspireerd op topmerken

Parfumerie onlineIn onze online parfumerie vindt u allerlei fijne geuren die zijn geïnspireerd op topmerken. Wij verkopen zowel eau de parfum als eau de cologne. Ook kunt u bij ons terecht voor zowel grote als kleinere verpakkingen. Dit is wel zo handig wanneer u onze geuren nog niet kent, en deze eerst graag wilt testen. Omdat onze geuren niet duur zijn en we zo’n ruime keuze hebben, is het ook erg leuk om onze parfum cadeau te doen. Of bestel online een cadeaubon zodat de ontvanger zelf een lekkere geur kan uitkiezen in onze online parfumerie.

Snelle levertijden

Bij Nobren Parfum vinden we het bieden van uitstekende kwaliteit belangrijk. Al onze producten worden dan ook volgens strenge kwaliteitscriteria samengesteld. Zo worden de parfums gemaakt van de beste, ruwe materialen. Ook het bieden van snelle levertijden staat bij ons hoog in het vaandel. Bestelt u op werkdagen vóór 15.30u, dan heeft u uw parfum de volgende dag al in huis. De vaste verzendkosten bedragen €5,-. Meer informatie over de levering vindt u op de website.


Heeft u vragen over onze parfum of wilt u meer weten over onze online parfumerie? Schroom niet en neem contact op! Ons telefoonnummer is 0486 939 858.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Facebook
Twitter