Over Ons


Tuana KOZMETIK- producten, werd een gezin reeds opgericht in Istanbul in 2005.

Twee succesvolle merknamen, Nobren en Nobren life onder één dak ons helpen om onze marktpositie te versterken.


Zoals Nobren parfum is ons doel met een uitstekende sales team en toegewijde klantenservice eenheden, die altijd klaar om u te helpen om te creëren in termen van uw behoeften en uw verwachtingen parfums die je inspireren.

 

De productie van cosmetica Tuana is onder de controle van hoge chemische ingenieurs en professionele technici met de normen die door het ministerie van Volksgezondheid heeft ingesteld, strikt nageleefd en zullen profiteren van alle mogelijkheden van de technologie.

 

Nobren parfum gebruikt bij de productie van de grondstoffen die wereldwijd worden bewezen en werkt samen met de grondstoffen die zijn met de standaarden IFRA (International Fragrance Association) ve RIFM (Onderzoeksinstituut voor Fragrance Materials) in overeenstemming.


Open te staan voor creativiteit en innovatie zijn de bouwstenen voor de Produzierung de succesvolle en kwalitatief hoogwaardige parfums.

 

ONZE VISIE

Waarderen onze klanten om parfums met een hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment met de beste service-faciliteiten te bieden, om innovatieve en verschillende producten te creëren en om onze positie verder vóór de huidige ontwikkelingen op de internationale markten.

 

ONZE MISSIE

Om de hoge kwaliteit tegen de beste prijzen te produceren en het vergroten van de Kundenbefriedenheit op het hoogste niveau.

 

ONS DOEL

Met de wensen en dromen van onze klanten producten met een hoge normen ontworpen voor het creëren en bieden onze klanten een uitstekende service concept.

 

Kwaliteit en continuïteit

Onze afdeling kwaliteitscontrole is het werken met de productie en actieve controle teams en controleren de naleving van de normen van de parfums die aan onze klanten worden verzonden.


Als gevolg van een nauwe en voortdurende communicatie met onze klanten, dankzij de feedback die we hebben opgedaan van hen, zelfs de kleinste afwezigheid die zich kunnen voordoen, en kunnen vermijden dat de kwaliteit van onze producten blijft op een hoog niveau.

 

DE WARE KUNST IS NIET IN DE PARFUMFLES MAAR IN DE FLES HID !!!

 

Nobren Parfum Store

Nobren Parfumerie


Facebook
Twitter