Mini parfum

U kunt onze mini parfum natuurlijk ook in de winkel kopen. U heeft dan natuurlijk de kans om de geuren uit te proberen en eventueel direct een grotere verpakking aan te schaffen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, in vergelijking met de originele geuren bespaart u uzelf namelijk maar liefst 75%.

Hoogwaardige parfum voor een lage prijs

Mini parfumU kunt al onze (mini) parfums online bekijken. Let wel op dat al onze geuren ,  geïnspireerd geuren zijn. De geuren zijn geïnspireerd op populaire topgeuren. De benamingen van onze parfums zijn dus alleen bedoeld om de geurnoot van de parfum te beschrijven. Het is uiteraard aan onze klanten om te beoordelen of zij de geuren van merkparfums in Nobren Parfum kunnen herkennen. Omdat u bij ons dus niet voor een merk betaalt maar puur voor de inhoud van het flesje, kunt u een hoop geld besparen. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld  al  een flesje van 50ml voor €16,99.

Bekijk onze aanbiedingen

In onze online parfumerie vindt u regelmatig mooie aanbiedingen. Houd deze pagina dus zeker in de gaten, of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Hier vindt u ook regelmatig speciale aanbiedingen, zoals cadeaus voor Vader- of Moederdag. Deze kunt u uiteraard ook bij onze parfum outlet kopen.

Indien u vragen heeft over onze geuren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Ons telefoonnummer is 0486 939 858. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via de contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Facebook
Twitter