Auto luchtverfrissers online kopen

De autogeuren van Nobren Parfum zorgen voor een constante, frisse geur in uw auto. Zo komt u ook onderweg even helemaal tot rust. Onze auto parfums kunt u online kopen voor scherpe prijzen en u heeft altijd een uitgebreide keuze. Bekijk ons gehele assortiment online.


Ruim aanbod van heerlijke geuren

Al onze auto parfum wordt in een stevige, maar decoratieve verpakking verzonden. Er wordt een bijbehorend touwtje geleverd, zodat u het geurtje aan uw achteruitkijkspiegel kunt ophangen. Door het bewegen van de auto worden de etherische oliën vanzelf verspreid in uw auto en hoeft u verder niets te doen. 

 .  

U kunt bij ons de volgende geuren auto parfum kopen:

  • Bubblegum
  • Meloen
  • Ocean
  • Soft Fresh
  • Spring Fresh
  • Tropical

U kunt in onze webshop ook terecht voor bijvoorbeeld interieurgeuren en dames- en herengeuren. U betaalt bij ons altijd voor de inhoud die u koopt en niet voor het merk. Kortom, u profiteert van topgeuren voor aantrekkelijke prijzen! Daarnaast hebben wij ook regelmatig leuke acties, zoals 4 geuren halen, 3 betalen. Houd onze webshop dus zeker in de gaten of volg ons op Facebook.


Snelle levering

Kiest u ervoor om uw auto parfum online te kopen, dan bent u bij Nobren Parfum verzekerd van een snelle levering. Bestelt u vóór 15.30u, dan wordt uw pakketje de volgende werkdag al bezorgd. Indien u vragen heeft over onze producten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0486 939 858 en staan u graag te woord. U bent ook van harte welkom in onze winkel, in Heusden Zolder.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Facebook
Twitter