Room Fragrance Interieurgeur Bamboo kopen?

Bent u op zoek naar speciale interieurgeuren, ook wel huisparfums genoemd? Bij Nobren Parfum bestelt u diverse geuren eenvoudig online. Met name geurstokjes worden steeds populairder. Dit is dan ook een makkelijke en sfeervolle manier om elk huis op te frissen met een heerlijke geur. Bekijk ons assortiment eens!                                                                                                         

Een heerlijke geur in uw woning

Met interieurgeuren kunt u uw woning heerlijk parfumeren waardoor u bij binnenkomst steeds weer geniet van een intense geur. En vindt u de geur net iets te sterk? Geen probleem, u kunt dan gewoon een aantal geurstokjes uit het flesje halen. Uiteraard is de verspreiding van de geur ook afhankelijk van de ruimte waar u ze plaatst en de aanwezige ventilatie. Niet alleen geven de stokjes een heerlijke geur af, het flesje ziet er ook nog eens stijlvol uit.


Snel bij u thuis bezorgd

Onze interieurgeuren zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan een lavendel-, vanille- of lentegeur. Tevens kunt u bij onze parfum outlet terecht voor andere geuren, zoals autogeuren, eau de cologne en dames- en herengeuren. Ook erg leuk om cadeau te geven! Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel uw favoriete product gemakkelijk online. Plaatst u uw bestelling vóór 15.30u? Dan leveren wij deze de volgende dag al. Uiteraard kunt u uw pakketje op elk moment van de dag volgen met een track-and-trace code.

Heeft u een vraag over onze interieurgeuren of andere producten? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0486 939 858.Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Facebook
Twitter