Eau de cologne kopen? Alle Eau de cologne online

Voor een ruim assortiment van eau de cologne en eau de parfum zit u bij Nobren Parfum goed. Zowel dames als heren zullen in onze webshop slagen voor een heerlijke geur.

Frisse, lichte geuren

In onze webshop vindt u dus zowel eau de cologne als eau de parfum. Het grote verschil tussen deze twee varianten, is dat eau de parfum een hoger percentage geurbestanddelen bevat. Eau de parfum is de meest verkochte vorm van parfum, niet alleen omdat de geur erg lang blijft hangen, ook omdat het in vergelijking goedkoper is dan pure parfum. Gaat u liever voor een wat frissere, lichtere geur? Dan moet u eau de cologne hebben. Deze geur kunt u gedurende de dag een aantal keer aanbrengen om uzelf op te frissen, bijvoorbeeld op een warme dag of wanneer u vermoeid bent.


De basis van een cologne zijn in principe altijd citrusnoten, zoals limoen. Deze worden aangevuld met bijvoorbeeld lavendel of rozemarijn. Wij verkopen onder andere eau de cologne met de volgende geurnoten:

  • Citroen

  • Ice effect

  • Jasmijn

  • Lavendel

  • Mandarijn

  • Fig blossom

Online bestellen

Op onze website vindt u alle eau de cologne die wij aanbieden netjes onder 1 categorie. U kunt al onze parfum online bestellen. Wij hanteren snelle levertijden. Bestelt u namelijk op werkdagen vóór 15.30u, dan leveren wij al de volgende dag. Wij leveren op elk adres in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie over de levertijden vindt u online. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0486 939 858.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Facebook
Twitter